b'nature vegan
b'nature vegan
b'nature vegan b'nature vegan food supplements b'nature vitamins

This page is under construction.

Vi tror att hemligheten till ett långt liv är fysisk och mental balans.

Renlighet i sinnet är lika viktigt som kroppens hälsa för att kunna leva livet fullt ut. Vi har tagit fram ett vitamin grupp huvudsakligen för att underhålla kroppen. I Vara produkter ar allt 100% naturligt, som ingar i vår tillverkningen av vitaminer och kosttillskott.

Varför skiljer vi oss från den överväldigande majoritet av biologiska och naturliga produkter som redan finns?

Våra produkter är tillverkade av 100% naturliga örter och är baserade på hundraåriga traditionella recept. Innehållet av aktiva ämnen är hög utan konstgjorda tillsatser. Det finns inget kemiskt ingripande under produktion, vilket gör att vi kan behålla vår goda kvalité. Nyttiga ingredienser absorberas unikt och effektivt av kroppen.

Modern vetenskap erkänner att långvarig konsumtion av syntetiska vitaminer och kosttillskott ger istället motsatt effekt i kroppen. Dessa ger en plötslig impuls till det utmattade organet och kort tid efter konsumtion av de syntetiska produkterna, ges ett sämre resultat jämfört med de naturliga vitaminerna.

nature base bnature

  • SYNTHETICS
  • ARTIFICIALS
  • STABILIZERS
  • EMULSIFIERS
  • PRESERVATIVES
  • HIGH ABSORPTION RATE
  • HIGH UTILIZATION
  • HIGH CONCENTRATION IN ACTIVE INGREDIENTS

Vårt mål

Nature Base AB marknadsför Naturliga Vitaminer, och exklusiva naturprodukter i Skandinavien och Baltikum. Med vitaminer och juicer har vi fokus på hög kvalité, tilltalande design och 100% rena ingredienser.

Nature Base AB fokuserar på 100% naturligt rena växtbaserade vitaminer och kosttillskott. Med unik teknik utvinner vi näring ur örter och frukter med högkvalité och bra absorptionsförmåga. Med ett brettsortiment och effektiva kapslar och droppar presenterar vi nu stolt våra produkter i Sverige, Finnland och på andra marknaden!

Vi kommer att ställa ut på Nordic Organic Food Fair i Malmö 14-15 november 2018 med våra naturprodukter. Vill du ha hjälp att ta fram ett anpassat näringsprogram görs det bäst i samråd med en utbildad terapeut.

I våra vitaminer och drycker finns inga tillsatser, konstgjorda ämnen, stabiliseringsmedel eller färgämnen. De helt rena och nyttiga ingredienserna absorberas effektivt av kroppen och utnyttjas lätt på grund av det höga vitamininnehållet.

Vi är 100% från växtriket!

Nyhet

Besök oss pa Natural Products Skandinavia mässan i Malmö 14-15-NOVEMBER-2018

Våra produkter registrerade hos Vegan Society.-

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Adress

BI-Trade GmbH - Nature Base
St. Martin str. 6, 7431 Bad Tatzmannsdorf, Austria

Post/Kontor Adresse
St. Martin str. 6, 7431 Bad Tatzmannsdorf, Austria

Kontakt Persson

Frans Kirstner
Email: office@naturebase.se

Telefon

Telefon: +43 664 75077916

Email

Email: frans@naturebase.se